Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Hollander techniek (http://www.hollandertechniek.nl).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Hollander techniek betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Hollander techniek.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Hollander techniek berusten bij Hollander techniek. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Hollander techniek is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Hollander techniek, info@hollandertechniek.nl.

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Hollander techniek.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Hollander techniek geeft Hollander techniek geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Hollander techniek.

Hollander techniek kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Hollander techniek, de onmogelijkheid de website van Hollander techniek te gebruiken, uit de levering van diensten door Hollander techniek of het gebrek aan levering van diensten door Hollander techniek.

Wijzigingen

De inhoud van de website van Hollander techniek wordt regelmatig bijgewerkt. Hollander techniek behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Hollander techniek te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 2 oktober 2015.

Deel deze pagina: