Jan Egberts

Ontwikkelaar

Ik ben Jan Egberts. Tijdens mijn opleiding Hbo Elektrotechniek ben ik enkele jaren geleden in de wereld van de industriële automatisering beland als software engineer. Daar werd mijn aandacht getrokken door Industriële IoT omdat hier de nieuwste technieken worden gebruikt om meerwaarde te creëren voor klanten. Als ontwikkelaar in het Internet of Things (IoT) team bestaat mijn dagelijkse werk uit het continu verbeteren en bouwen van nieuwe mogelijkheden aan onze IoT-dienst.

Frank Woutersen

Product Owner

Ik ben Frank Woutersen en ben al jaren bezig met het koppelen van fysieke dingen (Things) aan het internet. Zo’n 20 jaar geleden realiseerde ik een kerstboom waarbij je de lampjes via internet aan en uit kon zetten. Sinds die tijd is er veel veranderd. Nu koppelen we complete fabrieken aan het internet, waarbij we productiedata verzamelen om meer inzicht te geven in het productieproces. Als Product Owner in het Internet of Things (IoT) team sla ik de brug tussen de functionaliteit die een klant wenst en onze IoT-dienst.

Wouter Hooman

Scrum Master en Business Developer

Binnen het team vervul ik parttime rollen van Rol Scrum Master en van Business Developer. Als Scrum Master zorg ik dat het team volgens de scrum/agile principes kan werken en zich zo goed mogelijk kan blijven richten op het ontwikkelen van diensten die het belangrijkste zijn voor onze klanten. In de rol als Business Developer houd ik mij bezig met de vraag wat we als team kunnen doen om betere diensten voor onze klanten te ontwikkelen. Hierbij is het de uitdaging om niet alleen voor één klant te werken, maar om de ontwikkelde functionaliteiten voor meerdere klanten als dienst te kunnen vermarkten.

Joost Leferink

Ontwikkelaar

Binnen het Internet of Things (IoT) vervul ik de rol van ontwikkelaar. Ik houd mij bezig met de vraag of ideeën voor nieuwe producten en diensten aansluiten bij de behoeften van onze (gewenste) klantgroepen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk om onze (technische) oplossing te vertalen naar een (commercieel) aanbod dat aansluit bij de problemen of behoefte uit de markt. Concrete activiteiten zijn onder andere: (nieuwe) markten in kaart brengen, opstellen business model, toetsing van concepten, ontwikkeling prijsmodellen en innoverende marketingstrategieën uitwerken.

Niels Spiegelenberg

Koppelingen en Cloud

Binnen het IoT-team houd ik mij bezig met flexibele en standaard koppelingen tussen de proces/machine besturing en de cloudomgeving. Hierdoor zijn we in staat om snel en gemakkelijk uw besturingen te koppelen met de cloud om strategische data te verzamelen. Hierbij vind ik het belangrijk dat we met veel besturingsplatformen (o.a. Siemens, B&R, AB, Mitsubishi, ABB, etc.) kunnen koppelen, waardoor onze oplossing breed inzetbaar is.

Deel deze pagina: