Optimaliseren

Wij starten met de vraag, welk uitdagingen ervaart u momenteel, of welke behoefte heeft u? Bijvoorbeeld besparing op grondstoffen of bewegingen? Zodra de waarde voor de onderneming bekend is gaan we op zoek gaan naar de juiste informatie die beschikbaar is in uw gebouw of proces, verzamelen we met sensoren nieuwe informatie of en vullen het indien nodig aan met publieke informatie.

Van analyse tot machine learning

Waar loopt u tegenaan? Of wellicht heeft u geen probleem, maar wordt u door onze oplossingen getriggerd.
In beide gevallen zullen wij starten met een inventarisatie om na te gaan welke data benodigd is. Verzamelde data wordt ingelezen in het IoT Insights platform en vertaald in inzichten die waarde toevoegen aan uw bedrijfsvoering. Dit doen wij door het analyseren van trend, alerts en logging, maar ook aansturing van apparaten en machine learning behoort tot de mogelijkheden.

Aanpassingen in uw productieproces

Hollander Techniek heeft diverse expertises in huis om deze aanpassingen en verbeteringen ook door te voeren. Ons team van experts helpt u graag verder om uw verkregen inzichten om te zetten in optimalisatie van uw productieproces. 

Afhankelijk van uw situatie helpen wij u graag de juiste keuzes te maken om uw proces te optimaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op:

Neem contact op

Frank Woutersen
Product Manager IoT
+31 55-3681320 | 

Mail Frank Woutersen

Deel deze pagina: